Yeni Bir Dönem “Lojë” Oyun (Duyuru)

Herkese selamlar – Pershendetje!

Arnavut.Com olarak yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde yepyeni içerikler, bölümler hatta çok farklı alt markalarımız olacak.

Bu süreç, biraz sınırları zorlayan sıradışı bir yolculuk olacaktı. Duyurusunu yaptığımız “J Konsept” adıyla seviyeyi Sharr Dağlarına çıkaracağız demiştik fakat çok çok iddialı oldu ve maalesef rafa kaldırdık. Çünkü çok büyük uğraşı gerekiyor ve o kadar zamanımız yok. Hem de şimdilik gerek yok.

“J Konsept” anlayışını başka bir yerde kullanacağız fakat burada yapacağımız şey yine de seviyesi yüksek ve farklı olacaktır. Arnavut.Com’un farkını bilenler bilir, yaptıklarımız da ortada.

“Lojë” Oyun

Bu yeni döneme kod adıyla “Lojë” ismini verdik. Yani Türkçesiyle “oyun”

Bu yeni dönemde; içerik çalışmalarımızı, grafik tasarımlarımızı, bakış açılarımızı ve söylemlerimizi kendimiz için eğlenceli bir hale getireceğiz. Yani, kendi bildiğimiz ve sevdiğimiz şeylerle biraz eğleneceğiz.

Tanımları ve farkedilemeyen şeyleri kendi bakış açımızdan yazacağız.

Hemen belirtelim; Bu yeni dönem birazcık zaman alacak çünkü hem uzun bir konu hem de kendi işlerimizle de ilgilenmek zorundayız, hayat şartları! Hatta çoğu zaman pek bir şey yapmayacağız zaten bu da oyunun bir parçası olacak.

Bu oyun çok uzun zamandan beri başladığımızı da belirtelim, şimdi eğlencesine geçeceğiz!

“Mirdita Bota”

Sürecin uzunluğu belli değil fakat Türkiye’den olan bakış açımızdan tamamen olmasa da çıkacağız, söylemlerimizi ve bakış açımızı globale taşıyacağız ve “Mirdita Bota” diyeceğiz!

Yani, prototipini burada uygulayacağız ve uzun bir sürenin ardından Globale açılacağız!

ArnavutCom globale açılıyor. Zaten bunu da hakkediyor!

Herkese sevgiler

Mbret!

Arnavut.Com
“Sorgulamaların başladığı topraklardan”

Benzer Yazılar

Nice Güzel Yıllara Arnavut.Com

“Arnavut Kültür Haftası” 25 Kasım Saat:19:12

“Arnavut Kültür Haftası” Etkinliği Başlıyor!