Kosova’nın Bağımsızlığının 8. Yılı Kutlamaları Edirne’de

Kosova Cumhuriyeti’nin 8. bağımsızlık yıl dönümü yaklaşırken, Türkiye’de de etkinlik ve organizasyon çalışmalarına da başlandı. Bu kutlama organizasyonlardan biri de Edirne’de gerçekleştirilecek.

Edirne’de faaliyet gösteren “Kosovalı Öğrenciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” tarafından düzenlenecek olan “Kosova Cumhuriyeti’nin 8. Bağımsızlık Yıl Dönümü” etkinliği, 20 Şubat 2016’da ETSO Konferansında yapılacak.

Etkinlik çerçevesinde, davetliler için kokteyl, sergi, halk oyunları gösterileri düzenlenecek. Yine aynı organizasyon çerçevesinde Rumelili sanatçılar, Jusuf Emin ve Mecit Şenol sahne alacaklar.

Edirne Kosovalı Öğrenciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Edirne Trakya Üniversitesi’nde öğrenim gören Kosovalı öğrenciler tarafından kurulan ‘Kosovalı Öğrenciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği”, Türkiye’ye gelen Kosovalı öğrencilerin ülkeye uyum sağlamalarını, sosyal, kültürel alanda bütünleşmesini sağlamak amacıyla 2011 yılında kuruldu.

Dernek, öğrenciler arasında tanışma toplantıları, gezi, kurs, iletişim, haberleşme, maddi ve manevi yardımlaşmayı ve üyeler arasında işbirliği gerçekleştiriyor. Dernek aynı zamanda, Kosova ve Türkiye arasında ülke ilişkilerini güçlendirmek görevini de üstlenmekte…

 

Etkinlik Bilgileri

Kosova Cumhuriyeti’nin 8. Bağımsızlık Yıl Dönümü Etkinliği

20 Şubat 2016
Saat: 18.30

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası
Adres: 1. Murat Mah. Talatpaşa Cad. No: 80, 22030 Edirne

Bu organizasyona tüm halkımız davetlidir. Katılım göstermeniz dileğiyle…

Arnavut.com

Benzer Yazılar

20 YILA YAKLAŞAN YAYIN HAYATIMIZIN UTANÇ TABLOSU

Mehmet Akif Ersoy’u Rahmetle Anıyoruz.

Nice Güzel Yıllara Arnavut.Com